Wat zou je doen als je een waanzinnige uitvinding hebt gedaan die de wereld in gevaar kan brengen? Welkom in de wereld van Doctor Atomic: hét verhaal over creatiedrang met een vernietigende impact. Opera en wetenschap ontmoeten elkaar op een inspirerend festival. Beleef Doctor Atomic in juli 2023 in de Werkspoorkathedraal!

Concertdata

Donderdag 13 juli – première

Zaterdag 15 juli

Maandag 17 juli

Woensdag 19 juli

Vrijdag 21 juli

Zondag 23 juli

Dinsdag 25 juli

Deuren open: 17:00
Start van het festival: 17:30
Aanvang opera: 19:30

 

Niks missen van Doctor Atomic? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van dit bijzondere project!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stichting
LustrumOpera

Doctor Atomic is een productie van Stichting LustrumOpera. Benieuwd naar de eerdere succesvolle producties van Stichting LustrumOpera? Bekijk hier de lovende recensies van Thijl (2018) en Rheingold op de Rijn (2013)!

Of neem een kijkje op de website van Thijl.

Het Utrechtsch Studenten Concert viert met Doctor Atomic haar 200-jarig bestaan. Ze is daarmee het oudste symfonieorkest van Nederland!

Word partner van
Doctor Atomic!

Tien studenten die werken aan een droom: Doctor Atomic zal in 2023 met haar maatschappelijke relevantie, een waanzinnige cast, een indrukwekkend artistiek team, groots koor en orkest een onvergetelijke ervaring zijn! Uw hulp is hard nodig om onze droom tot werkelijkheid te maken. Met uw steun kunnen de studenten van het USConcert 7000 mensen een inspirerende ervaring geven waarin wetenschap en opera elkaar ontmoeten.

Met dank aan